Frisbeegolf liikuttaa

Frisbeegolf on kustannustehokas liikuntamuoto, laji valittiin vuoden liikuttajaksi vuonna 2015, ja se on Suomen nopeimmin kasvava liikuntalaji. Tutkimuksien mukaan jo noin 100 000 suomalaista pelaa frisbeegolfia.

Prodigy Disc Europe myy koulujen käyttöön frisbeegolfkoreja ja kiekkoja. Frisbeegolfkorit kestävät ulkona ympäri vuoden, joka mahdollistaa nauttimisen kevyestä koko kehoa aktivoivasta liikuntalajista myös talvipakkasilla. Yhtiö myy koreille myös irtojalkoja, mutta suositus on betonijalan asentaminen maahan. Korin saa lukittua. Prodigy Disc Europe tarjoaa myös kokonaisia ratakonsepteja. Lisätietoja esitteessä.

Laji on pienellä opastuksella turvallinen eikä tarvitse aktiivista valvontaa opettajilta. Frisbeegolf liikuttaa kaikkia oppilaita matalan aloittamiskynnyksen vuoksi. Lajin parissa on helppo tutustua muihin koululaisiin vuorovaikutustaitojen kehittyessä huomaamattomasti. Oppilaat ja opettajat nauttisivat ulkoilmasta ja rennosta liikkumisesta yhdessä

Hintaesimerkki: Sininen Prodigy T1 frisbeegolfkori 275€ / kpl (alv 0%), varustekassi täynnä aloittelijaystävällisiä kiekkoja (39kpl) 315,30€ (alv. 0%), rahdin hinta määräytyy tilauksen mukaan.

Lisätietoja:

Raimo Sokka