Cuckoo Workout School -taukoliikuntapalvelut

Cuckoo Workoutin avulla aktivoit koulutunteja ja parannat oppilaiden keskittymistä. Palvelussa 2–3 minuuttia pitkät videot ohjaavat taukoliikuntaan. Videoista kerättyjen kookospähkinöiden avulla kilpailet muita kouluja vastaan. Säädä itsellesi sopivat hälytysajat muistuttamaan taukojen pitämisestä tai pidä taukoja ilman hälytystä. Cuckoo Workout Schoolissa tärkeintä on oppilaiden pitkän istumisen tauottaminen kannustavalla ja hauskalla tavalla.

Tiesitkö, että istuessa oppilaiden kehon aktiivisuus on vain noin 4 prosenttia? Onko oppilailla vaikeuksia keskittyä koulupäivien aikana? Mikrotaukojen pitäminen tutkitusti lisää vireystasoa ja parantaa keskittymistä. Cuckoo toimii tietokoneella internetin välityksellä ja Iphone ja Android puhelimissa sovelluksena. Se muistuttaa opettajan tallentamina hälytysaikoin taukojen pitämisestä. Videosisältö ohjaa pitämään 2–3 minuutin pituisia liikunta ja mindfulness-taukoja.

Jokainen pidetty tauko kerryttää kookospähkinöitä luokalle ja koululle. Voitte luokkana kilpailla oman koulun muita luokkia vastaan ja myös koulut voivat kilpailla aktiivisuudesta keskenään. Aktiivisille tuntien tauottajaluokille on myös tarjolla palkintoja, joten aloittakaa jo tänään!

Palvelu on kouluille maksuton, mutta vaatii kirjautumista.

Lisätietoa:

Veera Lehmonen