Crazy Catch -palautusverkot

NKB Sports on Crazy Catch palautusverkkojen jälleenmyyjä. Crazy Catch palautusverkot soveltuvat kaikkien pallolaijien harjoitteluun. Lapset ja nuoret reagoivat positiiviisimmin urheiluun ja liikuntaan niiden ollessa hauskaa. Crazy Catchin arvaamatonta puolta käyttäen tajoutuu kaikenikäisille ja tasoisille mieluista toimintaa. Nuorille lapsille ja aloittelijoille tavallinen puoli sopii harjoittaakseen perusreaktioita ja kehon hallintaa.

Voimme palveluna tarjota urheilutunnin koulullenne, jolloin esittelemme verkkoja ja näytämme,  miten maksimoida niiden käyttöä. Raaseporin kouluista 85% ovat jo ostaneet omansa, ja verkot ovat nyt maanlaajuisesti saatavilla.

• kevyt ja kannettava, kuitenkin vankka ja vahvaa tekoa
  • kaksi puolta useimmissa malleissa takaa sen, että eri-ikäiset oppilaat voivat käyttää niitä
  • verkko on säädettävä ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten pallojen kanssa
  • sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön
  • parantaa reaktioita, koordinaatiota, joukkuepeliä ja yhteistyökykyä
  • useimmilla malleilla mukana kantokassi kuljetuksen ja säilytyksen helpottamiseksi

Ennen kaikkea: Crazy Catch on tosi hauska!

Hinnat neljälle eri koolle ovat 129€/189€/239€/289€ sis.alv. Tilaukset nettikaupasta. Enenmmän kuin yhden tuotteen tilausten alennuksista voi olla yhteydessä: info(a)nkbsports.fi

Tuote-esite (englanniksi)

Lisätietoja: