Coach Karin seminaarit vanhemmille

Kari Helanderin luentojen tarkoituksena on tukea vanhempia ja kasvattaa oppilaiden, vanhempien ja koulujen yhteisöllisyyttä. Luennot ovat saavuttaneet suuren suosion urheiluseurojen vanhempainilloissa. Nyt toimivaksi todistettu konsepti on siirretty koulumaailmaan.

Kuinka vahvistaa ja tukea lapsen suoriutumista elämässä, ei ainoastaan koulutiellä tai urheiluharrastuksessa? Vanhemmat pohtivat arvojaan ja saavat käytännön vinkkejä tukemaan rooliaan kasvattajina. Coach Karin interaktiiviset seminaarit vahvistavat koulun yhteistyötä vanhempien kanssa. Ne myös innostavat perheitä ottamaan liikunnan osaksi yhteistä arkea. Kari Helanderin luennoilla vanhemmat saavat käytännön vinkkejä, kuinka tukea lapsia koulutiellä, liikunnallisissa harrastuksissa ja elämässä. Luennot ovat maksullisia.

Lisätietoja:

Kari Helander